Vakgebieden

Uitdagend werk op het gebied van vastgoed en grondzaken

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gemeenten, maar ook provincies, waterschappen en andere overheidsorganisaties zoals het Rijksvastgoedbedrijf, Staatsbosbeheer en ProRail. Onze adviseurs helpen deze organisaties verder met hun vastgoedbeheer. Dit doen zij bijvoorbeeld door te ondersteunen bij het op orde brengen of het verduurzamen van vastgoed, het beheren of uitgeven van grond of het juridisch op orde maken van contracten en afspraken tussen burgers en overheid.

Overheden als gemeenten, waterschappen en provincies moeten vaak juridische besluiten nemen, wat niet altijd even makkelijk is. Ze hebben hierbij vaak behoefte aan juridisch advies. Wij bieden onder andere juridisch advies aan bij verjaring, huurrecht, appartementsrechten, bruikleenovereenkomsten en woo-verzoeken en zijn daarom altijd op zoek naar juridisch adviseurs en juristen op het gebied van privaatrecht.

Bekijk alle Juridische vacatures >

Voorbeelden van vraagstukken op het gebied van grondzaken waarbij wij onze opdrachtgevers helpen zijn: snippergroen, kaveluitgifte, rentmeesterij, erfpacht, pacht en recht van opstal. Wij zijn dus altijd op zoek naar adviseurs grondzaken en rentmeesters om ons team te versterken.
.

Bekijk alle Grondzaken vacatures >

Het vastgoedbeheer van bijvoorbeeld gemeenten kan voor grote uitdagingen zorgen. De maatschappelijke vastgoedportefeuille is zeer divers en bestaat bijvoorbeeld uit scholen, buurthuizen, sportaccommodaties en bibliotheken. Ook een zeer interessante portefeuille dus! Lijkt het jou een leuke uitdaging om gemeenten hierbij te helpen? Solliciteer dan als vastgoedadviseur, assetmanager of projectleider verduurzaming vastgoed.

Bekijk alle Vastgoed vacatures >

De inzet en adviezen van onze adviseurs zijn hetgeen wij aan klanten bieden, dus adviseurs zijn erg belangrijk voor ons. Maar hoe zorgen we ervoor dat we nieuwe adviseurs aantrekken, onze adviseurs uitdagend werk kunnen blijven doen, facturen naar klanten worden gestuurd en onze administratie op orde blijft? Met onze kanjers van de binnendienst natuurlijk! Geïnteresseerd in een functie als marketeer, recruiter, administratief medewerker of accountmanager? 

Bekijk alle Binnendienst vacatures >