OVER METAFOOR

Werken voor verschillende overheidsorganisaties tegelijk én deel uitmaken van een ijzersterk team
van vastgoedprofessionals. Samen met het hechte Team Metafoor gaan wij voor kwaliteit en helpen
wij onze opdrachtgevers verder. Uitdagend en afwisselend werk, waarbij de werk/privé balans hoog
in het vaandel staat.

Jij blij = Wij blij

1. Onze kernwaarden

2. Teamspirit staat op nummer 1

Een adviesbureau waar haar werknemers en de teamspirit op nummer 1 staan, dat hoor je niet vaak. Wij steken tijd in onze mensen, zonder onze mensen zijn wij namelijk nergens. Wij gaan voor een lange relatie met onze medewerkers. Vanaf het moment dat je bij ons start, hoor je bij ons hechte team van vastgoedprofessionals. Indien nodig of gewenst leiden wij jou intern op, of volg je externe opleidingen om te komen waar jij wil.

Bij jouw opdrachtgevers sta je er nooit alleen voor. Als team ondersteunen wij elkaar via alle mogelijke kanalen. Je hebt dus een achterban van zo’n 60 juristen en vastgoedadviseurs die jou helpen waar nodig. Met het team komen wij iedere maand samen om te sparren en om kennis te delen. Maar ook om gezellig bij te praten, want wij vinden het ook erg belangrijk om het gezellig met elkaar te hebben.

3. Samen bouwen wij Metafoor

Als adviseur bij Metafoor werk je voor onze opdrachtgevers, maar juist daarom steken wij veel tijd en energie in Team Metafoor. En naast het werken voor jouw opdrachtgevers, is er ook tijd en ruimte om mee te denken over en mee te bouwen aan Metafoor als bedrijf.

Werken voor verschillende overheidsorg-anisaties tegelijk én deel uitmaken van een ijzersterk team van vastgoedprofessionals. Samen met het hechte Team Metafoor gaan wij voor kwaliteit en helpen wij onze opdrachtgevers verder. Uitdagend en afwisselend werk, waarbij de werk/privé balans hoog in het vaandel staat.

Jij blij = Wij blij.

Mijlpalen

hardwerkende, gezellige teamgenoten
0
interessante opdrachtgevers
0
gemiddeld cijfer medewerkerstevredenheid
8

Waar staan we voor?

Werken bij Metafoor betekent bijdragen aan de maatschappij. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en overheidsinstanties te voorzien van kwalitatief advies voor een betaalbare prijs.

Duurzaamheid

Metafoor wil ook haar steentje bijdragen in de verduurzamingspopgave. Zo ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed, stappen wij  steeds meer over op het rijden in elektrische auto’s, beschikt ons kantoorpand over energielabel A en nemen wij deel aan diverse compensatieprogramma’s door bijvoorbeeld het compenseren van onze CO2-uitstoot tijdens ons teamuitje naar Ierland en het planten van bomen in Klimbos Harderwijk tijdens onze teambuildingactiviteit, beiden in 2022. Daarnaast investeren wij in een duurzame relatie met klanten, leveranciers en werknemers.

Maatschappelijk ondernemen

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een collega in dienst met een Wajong-status die meewerkt aan projecten. Daarnaast kopen wij zo mogelijk producten in bij lokale ondernemingen. Ook werken wij mee aan verschillende maatschappelijke projecten. Een voorbeeld hiervan is ons relatiegeschenk: insectenhuisjes en vogelhuisjes die door ouderen met lichte dementie en mensen met een verstandelijke of psychische beperking (SternZorg) geproduceerd worden. Daarnaast voeren onze medewerkers maatschappelijke projecten uit, bijvoorbeeld via NLDoet. Ten slotte beschikt iedere medewerker van Metafoor over een sponsorbudget, onder voorwaarden te besteden aan een goed doel. Hier wordt volop gebruik van gemaakt

Kwalitatief advies voor een betaalbare prijs

Onze opdrachtgevers voeren hun werk uit met geld dat wordt opgebracht door de maatschappij. Wij vinden het dan ook belangrijk dat dit geld goed wordt besteed. Wij bieden onze opdrachtgevers adviezen op het gebied van vastgoed en grondzaken. Graag maken wij gedegen en kwalitatieve adviezen betaalbaar voor onze opdrachtgevers.

Wil je meer weten over onze diensten? Lees hier meer.

Onze klanten