Jouw carrière

Werken bij Metafoor

Een adviesbureau waar haar werknemers en de teamspirit op nummer 1 staan, dat hoor je niet vaak. Wij steken tijd in onze mensen, zonder onze mensen zijn wij namelijk nergens. Wij gaan voor een lange relatie met onze medewerkers. Vanaf het moment dat je bij ons start, hoor je bij ons hechte team van vastgoedprofessionals.

Werken voor verschillende overheidsorganisaties tegelijk én deel uitmaken van een ijzersterk team van vastgoedprofessionals. Samen met het hechte Team Metafoor gaan wij voor kwaliteit en helpen wij onze opdrachtgevers verder. Uitdagend en afwisselend werk, waarbij de werk/privé balans hoog in het vaandel staat. Jij blij = Wij blij.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke baan in een team met vakgenoten. Wanneer er een match is, gaan wij snel over tot het aanbieden van een vast contract. Daarnaast bieden wij een goed salaris, aangevuld met een jaarlijkse winstdeling. Ook krijg je van ons 29 vakantiedagen, vakantiegeld en een premievrij pensioen!

Natuurlijk krijg je ook een laptop, telefoon en reiskostenvergoeding of een NS Businesscard/auto van de zaak. Daarnaast hebben wij het allerleukste team en de tofste teamuitjes, met om het jaar een trip naar het buitenland!

Ontwikkelmogelijkheden

Wij vinden het erg belangrijk om te investeren in onze medewerkers. Jouw groei betekent ook groei voor Metafoor. Als je bij Metafoor start bestaat jouw eerste week uit een onboardingprogramma. Hierdoor leer je direct veel over Metafoor en volg je essentiële cursussen.

Wil jij een opleiding volgen en past dit binnen ons vakgebied? Dan gaan wij daar vrijwel altijd mee akkoord. Jouw opleiding zorgt er namelijk voor dat jij een nóg betere adviseur wordt en dit brengt ons gehele team naar een hoger niveau.

Heb jij ambities om leidinggevende te worden? Ook dat kun je leren in het traineeship dat wordt aangeboden door onze holding. Onze (ex)trainees vertellen over het Management Trainee Programma in onderstaande video.

Ben jij enthousiast geworden en zou je graag bij Metafoor aan de slag gaan?

Wij zien jouw sollicitatie erg graag tegemoet! Benieuwd hoe het daarna verder gaat? Lees dan nog even verder.