Padelplezier: van borrel naar de baan

Op een spontane vrijdagmiddagborrel, gehouden op ons balkon, ontstond een gesprek dat de start betekende van iets bijzonders: een padeltoernooi. Het begon allemaal met een uitdaging van Peter aan Jacinta om een plan te smeden. Jacinta stemde in, en hoewel het idee even op de plank belandde, vergat zij het niet. Eind vorig jaar vroeg ze Maaike om hulp bij de organisatie, wat uiteindelijk leidde tot meer dan alleen een toernooi.

De geboorte van een idee

Terwijl Jacinta en ik bezig waren met het uitwerken van het toernooi, ontstond er een ander plan: meer team(buildings)activiteiten. Een pitch aan Peter volgde, die het idee omarmde. Tijdens een teamoverleg presenteerden de dames het aan hun collega’s, die ook enthousiast waren. De inschrijvingen openden tijdens de jaarafsluiting en zo trapten Jacinta en Maaike het jaar af met het padeltoernooi.

 

De sportieve strijd

Op vrijdag 2 maart vond ons allereerste evenement plaats: het padeltoernooi bij Leisure World Padel in Dronten. Zeven teams gingen fanatiek de strijd aan in 6 wedstrijden gedurende 2 uur. De diversiteit in ervaring en talent binnen de teams deed niets af aan de sfeer. Plezier en sportiviteit stonden voorop. Na 2 uur competitie was het tijd voor de prijsuitreiking, waar Bart en Maaike zich als ongeslagen winnaars mochten kronen.

Een blijvend effect

Interessant genoeg hebben sommige collega’s nu zoveel enthousiasme voor padel dat ze na het toernooi vaker zijn gaan padellen buiten werktijd. Een prachtig neveneffect van dit initiatief!

Een blik op de toekomst

Het plan van Jacinta en Maaike is een mooi voorbeeld van hoe onze medewerkers met hun initiatieven nieuwe en waardevolle activiteiten tot stand brengen. In het volgende kwartaal staat er weer een teambuildingsactiviteit op de planning, hoewel de exacte details nog niet bekend zijn. Wij kijken er in ieder geval met veel enthousiasme naar uit! Blijf op de hoogte voor meer verrassende initiatieven die bijdragen aan ons werkgeluk.

Benieuwd naar de sfeer van het toernooi? Check onze Instagramreel hier