Metafoor op expeditie tijdens jaarlijks teamuitje

Afgelopen vrijdag was het tijd voor ons jaarlijkse teamuitje. We zouden dit jaar naar Dublin afreizen, maar uiteraard was dit niet mogelijk vanwege de huidige situatie. Om het groepsgevoel binnen Metafoor toch te behouden en te vergroten, hebben we besloten een Corona-proof teamuitje te organiseren.

Met een katapult en vuursteen samen op ons doel af

Om twee uur ’s middags werd iedereen verwacht op het evenemententerrein van UP Events aan de rand van Amsterdam op een groot sportterrein. Na een drankje in het zonnetje, kon de teambuilding beginnen. De groep werd in vier subgroepen verdeeld. Iedere groep bedacht een groepsnaam en een yell en toen kon de strijd beginnen. Na het voltooien van de waterproef, de katapultproef en de doolhofproef, was er even tijd om op adem te komen met een drankje en een hapje. Vol goede moed startten de groepen vervolgens met de behendigheidsproef en de vuurproef. Omdat team geel en groen op gelijke stand eindigde, werd de allesbeslissende proef gespeeld op de evenwichtsbalk. Team geel verloor hier veel punten, waardoor team groen won!

Barbecue, drankje, zonnetje

Nadat de winnende groep zijn prijs in ontvangst nam, was het tijd voor een heerlijke barbecue in de zon. Uiteraard werd de expeditie nabesproken en is er veel gelachen. Op 1,5e meter afstand in de buitenlucht met prachtig weer hebben we genoten van de gezellige teamspirit. Het was weer een erg leuk teamuitje. Hopelijk volgend jaar op naar Dublin!