Fietsend en Surfend door Zuid-Holland: het jaarlijkse teamuitje was weer een groot succes!

Afgelopen vrijdag 17 september 2021 was het eindelijk weer zover: het jaarlijkse teamuitje stond op de planning! Al vroeg in de morgen vertrok iedereen vanuit alle hoeken van het land naar Rotterdam. Om kwart voor tien waren we compleet. Na een half uurtje bijkletsen en voor de nieuwelingen een kennismakingsrondje was het om kwart over tien tijd om naar de huurfietsen te wandelen.

Fietsend door Rotterdam 

We werden in drie groepen verdeeld en onder begeleiding van een gids begonnen we rond half elf aan de informatieve fietstocht. Tijdens de route hebben we verschillende hotspots van Rotterdam gezien, zoals: het Museumpark, de Kubuswoningen, Little C en De Rotterdam. De fietstocht hebben we afgesloten met een korte pitstop bij de markthallen, om de fietsen vervolgens in te leveren bij het beginpunt.

Fietsen - teamuitje

Lunchen, surfen en sandboarden | strand van Hoek van Holland

Na de lunch aan het prachtige strand van Hoek van Holland was het tijd voor de volgende sportieve activiteit. Een deel van de groep ging golfsurfen en het andere deel van de groep koos voor sandboarden en Archery Tag. Archery Tag is trefbal met (zachte) pijl en boog, de fanatiekelingen konden zich daarmee uitleven.

Pub quizzen onder het genot van een heerlijk driegangen diner

Na de actieve dag was het ’s avonds tijd om heerlijk met elkaar te dineren in de Witte de Withstraat. Tussen de drie gangen door werd de kennis van iedereen getest door een leuke pub quiz met soms moeilijke vragen. De vragen gingen over allerlei onderwerpen, van sport tot muziek en van wetenschap tot TV. Sommige collega’s verbaasden anderen over welke vragen ze allemaal wisten te beantwoorden. Nadat de prijs (een flesje bubbels) door het winnende groepje direct werd opgedronken, mocht iedereen de avond verder vrij besteden. Voor de één tijd om te gaan slapen, voor de ander tijd voor een wandeling of nog een drankje in de stad.

Pub Quiz teamuitje Rotterdam

Het was weer een succes, tot volgend jaar!

Na een (voor sommigen kort) nachtje te hebben geslapen in het hotel was het ’s ochtends alweer bijna voorbij. Tijdens het ontbijt kwamen de eerste verhalen van de avond ervoor alweer naar boven en was het tijd om het teamuitje helaas alweer af te sluiten. Iedereen kijkt terug op een sportieve en gezellige dag waarbij sommigen elkaar na een lange tijd eindelijk weer fysiek hebben gezien en gesproken! Op naar het volgende uitje. Hopelijk kan volgend jaar het uitje naar Dublin dan toch echt doorgaan!